Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KERİMOĞLU'NA YILIN ÖZEL YILDIZI ÖDÜLÜ

        - BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT KERİMOĞLU, YILIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NDE "REKTÖRLÜK ÖZEL ÖDÜLÜ"NE LAYIK GÖRÜLDÜ

        İSTANBUL (İHA) - Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törende Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerden dolayı 'Rektörlük Özel Ödülü'ne layık görüldü.

        Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından düzenlenen 14'üncü Yılın Yıldızları Ödül Töreni, sanat, spor, ekonomi ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu törende sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerden dolayı 'Rektörlük Özel Ödülü'ne layık görüldü.

        Törende konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ödülü Bakırköy Belediyesi'nde çalışan emekçi arkadaşları adına aldığını belirterek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençleri tarafından ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

        Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ise konuşmasında, "Yıldız İşletme Kulübü, yaptığı iş ve kariyer etkinliklerinin yanında, bugün burada bulunma amacımız olan 'Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni' Yılın Yıldızları'nı 14'üncü kez büyük bir gururla sizlere takdim ediyor. Amacımız her zaman daha iyisini, yapılmamış olanı yaparak adına ve prestijine layık bir organizasyon ortaya koyabilmektir" ifadelerini kullandı.

        5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen ve  "Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni" olarak anılan Marka Tescil Belgesi ile tescillenen ödül töreninde,  yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu ile yılın iş adamı, iş kadını, yılın şirketi, köşe yazarı, yazar ve tiyatro oyunu gibi 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

        (HÇ-ÖK-Y)

        08.01.2016 09:39:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler