Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN TÜRKMEN OTOBÜSLE SEYAHAT ETTİ

        - İLK SEFERİNE BAŞLAYAN '12H' HATTIYLA ÇENGELKÖY KADIKÖY ARASINDA SEYAHAT EDEN HİLMİ TÜRKMEN YOLCULARLA SOHBET ETTİ

        - KADIKÖY İLE ÇENGELKÖY ARASI ARTIK 50 DAKİKA

        MUSTAFA BİÇER

        İSTANBUL (İHA) - Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çengelköy ve Kadıköy arasını 1,5 saatten 50 dakikaya düşüren '12H' otobüs hattının ilk seferinde vatadaşlarla birlikte seyahat etti.

        Çengelköy ile Kadıköy arasını 1,5 saatten 50 dakikaya düşüren '12H' otobüs hattı seferlere başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yeni kurulan otobüs hattında vatandaşlarla beraber seyahat etti. Hattın başlangıç noktası olan Şehit İbrahim Paşa Camisi önünden otobüse binen Türkmen, seyahat boyunca vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

        İLK SEFERE YOĞUN İLGİ

        Faaliyete geçen otobüs hattının bölge için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Türkmen, "Bugün Üsküdar'da özellikle boğaz bölgesinde,  Güzeltepe, Mehmet Akif Ersoy ve Çengelköy mahalle sakinlerimiz için özel bir gün. Belki de uzun zamandır konuşulan bir ihtiyaç olarak gündeme gelen bir konu bugün çözülmüş oldu. Şehit İbrahim Paşa Camisinden başlayan bu otobüs hattı Kadıköy'e kadar devam eden bir güzergah ile yeni seferlere başlamış oldu. Ben bu hizmetten dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İETT Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

        "İETT ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR"

        İstanbul'un en önemli problemlerinden birinin ulaşım olduğunu anlatan Hilmi Türkmen, "Ulaşımda sıkıntı vatandaşlarımızın günlük yolculuğunun aksamasına neden olmakta ama özellikle son yıllarda İETT'nin yaptığı hamlelerle yeni ilave ek otobüs seferleriyle bu sorun en aza indi. Gerçekten İETT çok güzel çalışmalara imza atıyor. Üsküdar için de özellikle 30 Mart seçimlerinden sonra oldukça fazla yeni ek sefer, otobüsler düzenlendi. İşte bunlardan biri güzel bir cuma sabahında başlamış oldu" diye konuştu.

        Türkmen, otobüsün tamamen dolmasına dikkat çekerek, "Önemli bir ihtiyaç olduğu anlaşılıyor. Bu hattın şöyle güzel bir yanı daha oldu. Özellikle bu mahallede oturan vatandaşlarımız Zeynep Kamil, Haydarpaşa Numune Hastanesine çok daha rahat bu hattı kullanarak gidebilecek. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (MB-HÇ-HO-Y)

        08.01.2016 11:25:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler