Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZKURT'TA EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'nin Bozkurt ilçesinde eğitim yöneticileri toplantısı gerçekleştirildi.

        Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan toplantıya Bozkurt, Honaz ve Çardak ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürlerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ile İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Vural, Azmi Koçoğlu ve Erdinç Akkaya katıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında, "Toplantımızın amacı Bozkurt, Honaz ve Çardak ilçelerinin sorunlarını hem yerinde görmek hem de eğitim-öğretim kalitesini artırmak adına olan taleplerinizi birebir sizlerden dinlemektir. Bizler eğitimcileriz. Bizlerin tek bir görevi var çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmektir. Bu ülkenin geleceğini, yarının yöneticilerini, idarecilerini ve iş adamları olacak kişileri iyi yetiştirmek için bu görevdeyiz. Bu işi el birliği ile yapmak zorundayız. Eğitimin belirli kademelerinde bir başarı varsa bunların mimarları sizlersiniz. Okullarımızın başarı oranlarını takip ediyoruz. Bu yıl özellikle üniversite sınavında Denizli merkez başta olmak üzere ücra köşedeki hiç tahmin etmediğimiz okullarda dahi iyi neticeler elde edildiğini gördük'' dedi.

        Eğitimin yaşı olmadığını kaydeden Oğuz, ''Hayatta her şeyin temeli eğitime dayanır. Eğitimi yükseltmek adına okullarda düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları hakkında velileri bilinçlendirelim ve öğrencilerin devamlılıklarını sağlayalım. Yapılan bu çalışma öğrencilerimizin başarılarını yükseltmek için yapıldığını birebir görüşmelerde izah edelim. Okulların fiziki alanda iyileştirilmeleri yanında hijyene dikkat edilmesi çok önemlidir. Özellikle pansiyonlu okullarda yemekhaneden yatakhanelere kadar tüm kullanım alanları, taşımalı öğrencilerimizin ve diğer öğrencilerimizin yemeklerinin hijyeni çok önemlidir. Bu konularda sizlerden destek istiyorum''dedi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un konuşmasının ardından Bozkurt, Honaz ve Çardak İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ilçelerindeki okullaşma oranları, binaların fiziki yapıları ve öğrencilerin başarılarının yanı sıra eğitim adına olan taleplerini iletti. Toplantı bitiminde Bozkurt İlçesinde yapılan Z-Kütüphane'ye giden Müdür Oğuz, burada incelemelerde bulundu.

        (EV-SÇ)

        13.01.2016 12:00:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler