Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, BASİAD'I ZİYARET ETTİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yönetim kurulu toplantısına katıldı.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Derneklerin yönetim kurulu toplantılarına katılan Başkan Subaşıoğlu bu kez Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği(BASİAD)'ı ziyaret etti. BASİAD'ın yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi için yapılan projeleri anlattı. Projelerin sunumunu gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendimizde projelerimizi hayata geçiriyoruz. Yapısal ve sosyal projeler anlamında ilkleri gerçekleştirdik. 2016 yılında da projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Merkezefendili hemşerilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz" dedi. BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na ziyaretinden ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        (EV-

        13.01.2016 14:37:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler