Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKŞEHİR'DE TARIM MALZEMESİ ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

        CEMAL FİLİZ

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir ilçesi ve çevre ilçelerde, son zamanlarda tarım malzemesi çaldığı iddia edilen 1 kişi, Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Akşehir Sorkun Mahallesinden Mehmet Ali Ş. isimli şahsa ait mibzer, ve başka bir şahsa ait römorkun çalınması üzerine Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda çalınan mibzer Çakıllar Mahallesinde, römork da Doğanhisar ilçesi İlyaslar Mahallesinde boş bir arazide bulundu.

        Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık zanlısı Turgay Z. (28) tespit edilerek jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Hırsızlık zanlısı Turgay Z. Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesinde alındıktan sonra Akşehir Adliyesine sevk edildi.

        (CF-AH-Y)

        13.01.2016 18:01:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler