Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÜNLÜ'DEN MÜFTÜ BUL'A ZİYARET

        ÇORUM (İHA) - Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Müftüsü Aziz Bul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Kurumlararası dayanışmayı önemsediklerini dile getiren Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ibadethanelere yönelik hizmetlerinin olduğunu belirterek, "Kur'an Kursu sayılarının arttırılmasına destek olduk. Camilerimizin eksiklerini gideriyor ve temizliğinde yardımcı oluyoruz. Tentesinden, bahçe ve çevre düzenlemesine kadar bir çok alanda katkılarımız oluyor. Sadece camileri değil Kur'an kurslarını da temizliyoruz. Bu işleri de severek yapıyoruz" dedi.

        İlçe Müftüsü Aziz Bul ise, din hizmetlerinin belediyeler tarafından desteklenmesinin kendilerini memnun ettiğini kaydederek, "Bayat Belediyemizin, Bayat Müftülüğümüze çok güzel destekleri çok güzel katkılarından dolayı ayrı bir mutluluk duydum. Sıkıntılı bir dönemde yaşıyoruz. Devlet, millet kaynaşmasına çok önem veriyoruz. Din hizmeti veren kişilerin hizmeti kadar, mahalli hizmetlerin katkıları da çok önem arz ediyor. Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetler ve destekler için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

        (MMY-BÖ)

        15.01.2016 18:30:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler