Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK TEMSİLCİLERİNDEN GÜLBEY'E PLAKET

        IĞDIR (İHA) - Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey'e, sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından teşekkür plaketi veridi.

        ASİMDER öcülüğünde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan "İşgale, Teröre ve Asılsız İddialara Karşı Uluslararası Form" toplantısına katılmak için giden YAYDER, Anadolu Bölgesi Sağlıkçılar Derneği, AFAD-SEN, Bem-Bir-Sen, Mimarlar Odası, Ticaret Borsası, Barış Spor Kulübü ve bazı teşkilat temsilcilerince başarılı geçen organizeden dolayı ASİMDER Genel Başkanı Gülbey'e teşekkür plaketi verdiler. Ziyaretçileri dernek binası girişinde karşılayan ASİMDER yöneticileri ve Genel Başkan Gülbey, "Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan toplantıya katılmanız için yaptığımız davete olumlu cevap verip katıldığınız için teşekkür ederim. 28-30 Aralık'ta yaptığımız toplantı ülkemiz ve katılan ülkeler için hayırlı olur inşallah. Toplantıda kararı alınan yeni oluşumun çatı bir kuruluş olarak aynı fikre hizmet eden teşkilatların birleşme noktasıdır. Oluşumun ismi de birleştirici oluşu da çok önemli, İşgale Teröre ve Asılsız İddialara Karşı Uluslararası Form; Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'dan katılan 60 STK'ın ortak kararı ile alınmış bir karardır. Formun ikinci büyük toplantısı Türkiye'de şubat ayında yapılacaktır. Giresun, İzmir ve Ankara'da yeni katılan teşkilatlarla sayımız 100 teşkilatı bulmuştur" dedi.

        STK'lar adına konuşan YAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yıldırım ise; "ASİMDER'in başarılı çalışmalarını basından takip ediyorduk, ama birlikte katıldığımız bu uluslararası toplantıda daha yakından tanıma şansı bulduk. Azerbaycan'da yaptığımız toplantıda alınan kararlar önemli kararlardır. Ülkelerimiz ve milletimizin dünyada uğradığı haksız ve yanlış karalama propagandalara karşı güçlü bir direniş göstermek adına hayırlı olmuştur. Bu toplantıya katılma şansını bizlere tanıyan ve yapılan başarılı organizeden dolayı toplantıya katılan STK'lar olarak ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

        Ziyaretin sonunda Bakü'deki toplantıya katılan STK'lar adına YAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yıldırım, ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e plaket verdi.

        (BM-MSA-Y)

        17.01.2016 14:24:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler