Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE BAYBURT ÖZEL İDAREDEN ARAÇ DESTEĞİ

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Özel İdaresince Aydıntepe ve Demirözü İlçelerine tahsis edilmek üzere İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğüne 2 adet hizmet aracı alındı.

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut "İlimizde en önemli ekonomik sektör hayvancılık. Bu sektöre yönelik yürüttüğümüz aşılama, suni tohumlama, küpeleme, destekleme başvuru ve kontrolleri gibi kamu hizmetleri stratejik açıdan büyük önem arz etmektedir. Bilindiği üzere bu hizmetleri etkin yapılabilmesi için yine özel idaremizin destekleri ile Ülkemizdeki ilk çiftçi çağrı merkezi Alo- Bay-Tar-İm sistemini oluşturmuştuk. Özellikle ilçelerimizde kiralık hizmet araçlarının bulunmadığı dönemlerde bu hizmetlerin aksamaması için araç ihtiyacının giderilmesi önem arz etmekteydi. İlçelerimize tahsis edilen bu araçlarla daha fazla çiftçiye ulaşacak ve daha hızlı hizmet verebileceğiz. Tarımla ilgili tüm taleplerimizde olduğu gibi bu konuda da desteklerini esirgemeyen başta sayın valimiz olmak üzere İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize ve Özel İdare Genel Sekreterimize teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

        (YY-AT-Y)

        18.01.2016 11:24:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler