Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEKİR DEVELİ İLE ÜNLÜ MAMULLER NİĞDE GENÇLİĞİ İLE BULUŞTU

        YASİN ESEN

        NİĞDE (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hasbihal Gençlik Sohbetleri-Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisi Niğde' de yapıldı.

        Niğde Üniversitesi Derbent Konferans salonunda gerçekleşen programa İl Özel idaresi genel sekreteri Ali Nebol, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Niğde Üniversitesi öğretim elemanları katıldı. Gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Bekir Develi, stand-up gösterisi ile gençlerimiz güldürürken bir taraftan da ülkemizin geçirmiş olduğu demokrasi sürecinde yaşanmış hüzünlü zamanlarını anlatarak gençlerimizi hüzünlendirdi.

        Altunhisar Rehabilitasyon Merkezi gençlerinin Gençlik Merkezinde yaptığı kokulu sabun çalışmalarını ve Gönüllü gençlerin Hat sanatı çalışmasını Bekir ağabeylerine takdim ettiler. Niğde'den memnun ayrılan Bekir Develi, "İman varsa, imkan vardır siz gençlerimiz bu imkanları değerlendirin" diyerek programı sona erdirdi.

        (YE-AÖ-Y)

        18.01.2016 13:13:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler