Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ:

        -"HENDEK KAZARAK DEĞİL HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ''

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz Nevşehir'de hafta sonu ilçe ziyaretlerinde bulundu.

        AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz hafta sonunda Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerinde İlçe Meclis danışma kurul toplantılarına katılırken burada partililere açıklamalarda bulundu.

        Gülşehir ziyaretinde açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, " Gülşehirli hemşerilerimiz 1 Kasım' da memleketimize ve ülkemize sahip çıkarak bizleri destekledi. Turizm potansiyeline sahip ilçemizde geleceğe umutla bakan, sosyo-ekonomik yönden gelişen Gülşehir' i hep birlikte AK kadrolarla imar edeceğiz'' dedi.

        Hacıbektaş ilçe ziyaretinde partililer ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, " Hacı Bektaş-i Veli'nin huzurunda bizler sevgi ve hoşgörü diyarındayız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun her fırsatta dile getirdiği gibi ' Bizler Anadolu' nun bağrından başlayarak; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur ve barışı yakın coğrafyamızdan itibaren tüm dünyaya birlikte yayacağız.' Gönlü insan sevgisi ile dolu olan Hacıbektaşlı hemşerilerime selam olsun. Hacı Bektaş-i Veli' nin öğretisi bir zümreye veya kesime değil tüm insanlığa nüfuz ediyor, aramıza nifak sokmaya çalışan iç ve dış mihraklara fırsat vermeyelim; geliniz hep birlikte 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım.' " sözleriyle evrensel mesajlar verdi. Milletvekili Açıkgöz burada daha sonra ise türbe ziyaretlerinde bulundu.

        İlçe danışma meclisi toplantıları kapsamında ziyaretlerinin sonuncusunu Kozaklı ilçesine yapan Açıkgöz" Hiçbir zaman mazeret üretmedik. Temel hedefimiz siyaset kurumunun daha güçlendiği güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Seçim beyannamemizde yazdığımız her şeyin bugün arkasında olduğumuzu gösteriyoruz. Tek amacımız milletimizin ve devletimizin birlikte güçlenmesidir. Yapılan icraatlar istikrar ve güvenle oluyor. İstikrar varsa, güven varsa, huzur varsa yatırım oluyor. Nevşehir' imiz ve ülkemiz büyüyor, güçleniyor. Vatandaşımıza hizmet olarak geri dönüyor. 1 Kasım seçimleri de aslında Milli iradenin bu konudaki sandıkta verdiği en güzel cevabı oldu. Bizler hendek kazarak değil; gönle hitap ederek, sevgiyle özveriyle halka hizmet Hakk' a hizmet düsturuyla çalıştık, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile seçimlerde büyük özveri ve fedakârlıkla çalışan tüm AK Partili gönüldaşlarımıza, teşkilatlarımıza, destek ve teveccühleri için hemşerilerimize bu vesileyle teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

        (COŞ-AÖ-Y)

        20.01.2016 12:12:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler