Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAT BELEDİYESİ'NDE TAPU SEVİNCİ

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - Bayat Belediyesi adına tapulu olup 1990 yılından bugüne kadar değişik tarihlerde encümen kararıyla satışı yapılmasına rağmen tapuda devri yapılamayan gayrimenkullerin tapuları verilmeye başlandı.

        Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, belediye başkanlığınca yapılan yoğun girişimler ve çalışmalar neticesinde vatandaşların mağduriyetini gidermiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Senelerdir kördüğüm haline gelmiş olan vatandaşlarımızın tapu devir sorunlarını söz verdiğimiz gibi çözüyoruz." dedi.

        Verdikleri sözleri yerine getirmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ünlü, "Daha önceki senelerde olduğu gibi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz ve Bayatlı hemşehrilerimizin tüm sorunlarını çözmek için bundan sonra da azami gayret sarfedeceğiz."diye konuştu.

        (MMY-BÖ).

        21.01.2016 17:50:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler