Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALTUNHİSAR'LI MUHTARLARDAN VALİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : YASİN ESEN

        KAMERA : YASİN ESEN

        NİĞDE (İHA) - Niğde'nin Altunhisar İlçesi'ne bağlı köy muhtarları İl Özel İdaresi tarafından köylerine yapılan yatırımlardan dolayı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

        Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Niğde Valisi Kılıç'ın yanı sıra Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol'da hazır bulundu. Muhtarlar adına açıklamada bulunan Yakacak Köyü Muhtarı Ramazan Erduran: "Hizmetlerinizden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Biz ne kadarda belediyeliklerden düştükse de siz büyükleriniz bizlerin boynunu bükük bırakmadınız. Gerek hizmetleri aldık" dedi.

        Niğde Valisi Necmeddin Kılıç: "İlin her bir köşesinde eli öpülesi anneler var dedeler var, yengeler var evlatlar var. Bu güzel insanlara hizmet etmek tek başına bir gurur vesilesidir övünç meselesidir. Bu güzel insanlara hizmet etmek için bizim için bir görevdir bir ibadettir. Ancak bu insanımızın kaliteli insan yapısının karınca kararınca eksiklerimize rağmen yaptığımız hizmetleri büyütmesi güzelleştirmesi teşekküre layık görmesi de bizim için bir mutluluk vesilesidir. Layık olduğumuzu düşünmüyoruz ama muhtarlarımız bu iltifatı için biz onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. 2015 yılı ilimiz için güzel geçti. 2016 yılının çok daha güzel geçmesini temenni ediyorum. 2016 yılının çok daha güzel geçmesi için şuan geceli gündüzlü çalışmayla planlamalar yapıyoruz. Programlar yapıyoruz. Bir taraftan kaynak temin ediyoruz. Bir taraftan da köylerimizi şehir yapabilme adına farklı nasıl yapabiliriz diye tasarlıyoruz arkadaşlarımızla şuanda çalışmalar devam ediyor. Bu ilimize ve ilimiz köylerine bugüne kadar görülmemiş neler yapabileceğimizi birlikte paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

        (YE-TB-Y

        27.01.2016 13:34:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler