Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİFTELERLİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN MHP'YE ZİYARET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever'i parti il binasında ziyaret ettiler.

        Ziyaret esnasında her iki taraf arasında samimi diyalog oluştu ve Eskişehir gündemi ile ilgili konuları karşılıklı paylaştılar. Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; ''Eskişehir'de bulunan bütün siyasi partileri ziyaret ediyoruz ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever'i makamında ziyaret ederek, Eskişehir'in gündemi, ekonomik, sosyal ve kültürel konulardaki sorun ve istekleri karşılıklı paylaştık ve Eskişehir için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirttik'' dedi.

        Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever de ziyaretten memnun kaldığını belirterek ''Eskişehir'de bulunan Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak ve yönetim kurulu üyelerinin partimizi ziyareti bizleri son derece memnun etti. İnşallah biz de bu derneğe, ilerleyen günlerde iadeyi ziyarette bulunacağız'' diye belirtti.

        (İHA-MET-Y)

        28.01.2016 12:56:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler