Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇINARCIK DEVLET HASTANESİ 190 BİN HASTAYA HİZMET VERDİ

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Çınarcık ilçesinde Devlet Hastanesi 2015 yılında 198 bin hastaya hizmet verdi.

        Çınarcık Devlet Hastanesi'ne 2014 yılında 173 bin, 2015 yılında ise 198 bin hastanın müracaat ettiği belirtildi. Hastanesi Başhekimi Ramazan Han, "Yatan hastalarımızın röntgen, Mr, tomografi ve ultrason gibi görüntüleme işlemleri için Yalova Devlet Hastanesi'nden randevularını bizler alıyoruz. 2015 yılında laboratuarda 30 bin hastaya tetkik yapılırken, 11 bin hastaya röntgen, 900 MR, 100 tomografi ve 800 ultrason işlemi yapıldı. Yatan hastaların randevu işlemlerini yaptığımız gibi hastayı kendimiz Yalova'ya götürüyor, işlemlerini gerçekleştirip geri getiriyoruz" şeklinde konuştu.

        Çınarcık Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri Polikliniği, Armutlu, Esenköy, Koru ve ilçe merkezinde hastaların ayaklarına kadar gidip tedavilerini yapıyor. Han, "Evde sağlık hizmetini kendi özel aracı ile 1 doktor ve ekip arkadaşlarımızla sürdürüyoruz. Ekibimiz hastaları evlerinde ziyaret ediyor, tedavisi evinde mümkün olan hastanın tedavisini evinde yapıyor, tetkik gereken hastaların kanlarını da evde alıyorlar. Evde tedavisi mümkün olmayan hastalarımızı da evlerinden alıp hastaneye getirip tedavisini hastanede gerçekleştiriyoruz. Hastaların kan sonuçları bizlere mail olarak geri geldikten sonra doktorlarıyla iletişime geçerek dozlarını düzenliyoruz" dedi.

        (SÇ-MŞ)

        29.01.2016 13:59:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler