Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALİ KUŞÇU UZAY EVİ'NE BÜYÜK İLGİ

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi Ali Kuşcu Uzay Evi, sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin de dikkatini çekmeyi başardı. İstanbul'un birçok semtinden Uzay Evi'ni gezmeye gelen kurum ve öğrencilerden sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinden de talepler gelmeye başladı.

        Eyüp Belediyesi Ali Kuşcu Uzay Evi, Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlayacak. Cumhurbaşkanlığı projesi dahilinde Doç. Dr. Fatma Şişman'ın da eşlik edeceği gezide, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan öğrenciler Ali Kuşçu Uzayevi'ni görmeye gelecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gezegen ve Bilim Merkezi yöneticilerini de misafir edecek olan Uzayevi aynı zamanda Kocaeli Çayırova Belediyesi Bligievleri'ne yaklaşık 50 öğrencisiyle ev sahipliği yapacak.

        İstanbul Başakşehir Belediyesi 5 atölye ile toplamda 100 öğrencisi ve Bayrampaşa Belediyesi Bilgievleri 100 öğrencisiyle katılım sağlayacak.

        (HK-MK-Y)

        31.01.2016 12:20:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler