Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DTB'DE BEŞ YILDIZLI DÖNEM

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) , 2015 Aralık ayında yapılan son denetimden sonra "5 yıldızlı Akredite Borsa" olduğunu kanıtladı. DTB Başkanı Engin Yeşil, borsanın üyelerinden aidat toplayan bir kurum olmadığını belirterek, üyelerin emtialarını kıymetlendirmeyi, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı ve gelen talepleri doğru, eksiksiz, zamanında karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

        11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Başkanı Engin Yeşil, DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç, DTB Yönetim Kurulu Üyeleri Resül Gündoğan, Şükrü Boylu, DTB Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Çeliker, DTB AR-GE Şefi ve Akreditasyon Sorumlusu Hanifi Eren, DTB Basın Yayın Şefi Ramazan Demir ile akredite olan oda ve borsa yöneticilerinin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler binasında gerçekleştirildi.

        "İFTİHAR EDİYORUM"

        TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların sayısının 233'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesidir" dedi.

        "KALİTE YÜKSELDİ"

        TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete ise, akreditasyon sistemi ile oda ve borsaların hizmet kalitesinin yükseldiğini anlattı. Mete, 365 oda ve borsanın yüzde 61'ini 5 yıldızlı hale getirdiklerini ifade ederek, hedefin tüm oda ve borsaları akreditasyon sistemine dahil etmek olduğunun altını çizdi.

        "ÜYELERİMİZ İŞ ORTAĞIMIZDIR"

        DTB Başkanı Yeşil ise, "Üyelerimizin menfaatine olan konularda ve onlardan gelen talepler doğrultusunda belli bir plan çerçevesinde çalışmaktayız. DTB sadece üyelerinden aidat toplayan bir kurum değil, onların emtialarını kıymetlendirmeyi, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı ve onlardan gelen talepler doğrultusunda sistemin sürekliliğini sağlamayı misyon edinmiştir. Akreditasyon sistemi sürekli yenilenme üzerine kurgulanmıştır. Bu gün burada 5 yıldızlı hizmet sunabilen Oda ve Borsalara yönelik denetimler sonucu verilen akreditasyon belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Borsa çalışanlarımızın gayreti, özverisi, Yönetim Kurulumuzun ve Meclisimizin desteğiyle elde edilmiş bir başarıdır''dedi.

        "ÜYELERE DESTEK OLACAĞIZ"

        DTB Meclis Başkanı Ahmet ise, borsanın bundan sonraki hedefinin mükemmel bir borsa olup, bölge borsalarına örnek teşkil etmesi ve öncülük etmesi olduğunu belirterek, "Üyelerimizin Bölgemizin gelişmesine ve istihdamına katkı sunmaları ve aynı zamanda sosyal sorumluluklarını da yerine getirebilmeleri için her türlü desteği sağlama çabası içerisinde olacağız. Borsamız üyelerimizin sorununun çözümü için girişimlerde bulunacak, sonuç alıcı adımlar atılacak ve üyelerimizin memnuniyetinin üst düzeye çıkarılması sağlayacaktır" diye konuştu.

        (MP-Y)

        04.02.2016 11:53:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler