Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AŞK-I ŞEHİR'DE SEVGİLİLER GÜNÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

        MUSTAFA KAPLAN

        ESKİŞEHİR (İHA) - Birçok evliliğin başlangıç noktası olan ve "Aşk-ı Şehir" olarak adlandırılan Eskişehir'de, 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıkları başladı.

        Her yıl şubat ayının 14'ünde, dünyanın pek çok ülkesinde Valentine's Day olarak kutlanan Sevgililer Günü için bu yıl da hazırlıklar devam ediyor. Bu özel günde çoğu işletme çeşitli kampanyalar başlatarak çiftlerin Sevgililer Günü'nü en özel şekilde kutlamasını amaçlıyor. Eskişehir'de bazı işletmelerde de yaklaşan özel gün için hazırlıklar başladı. Kuyumcu, çiçekçi, hediye dükkanları ve bazı kuruyemiş satıcıları da Sevgililer Günü nedeniyle özel paketler hazırladı.

        Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Nesrin Karaman Erkan, tüm çiftlerin Sevililer Günü'nü kutladığını söyledi. Erkan, "Sevgililer Günü hazırlıklarımız başladı. Bu özel günde kutlamayı evde yapacaklar için kalpli köpük yazılar, kalpli balonlar, konuşma balonları gibi birçok ürünümüzü çıkardık. Fiyatlarımız 5 liradan başlayıp, 15 liraya kadar çıkıyor. Umarım her çift için en özel bir Sevgililer Günü olur" ifadelerini kullandı.

        (MK-KÇ)

        06.02.2016 10:48:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler