Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ BASMACI'NIN UYARISI ÜZERİNE ÇALIŞMALAR DURDU

        DENİZLİ (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı, gölete dolgu malzemesi olarak kullanılan kumun verimli arazilerden alınmaması ile ilgili yaptığı çağrının ardından verimli arazilerden kum taşınması yapılmamaya başlandı.

        Buldan'ın Doğanköy mahallesi'nde DSİ'nin devam eden gölet inşaatı için verimli arazilerden toprak taşıması ile ilgili CHP Milletvekili Melike Basmacı çağrıda bulunmuştu. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, "Köylünün verimli toprakları gölet dolgu toprağı olarak yok ediliyordu. Konuyu basına taşıyınca, yetkililer çalışmalarını durdurdu. Köylüler geçim kaynakları olan topraklarına yeniden kavuştuk.Keyfi uygulamalarla köylülerin toprakları yok ediliyordu. Çabalarımız sonunda çalışmaları durdurttuk. Köylümüzün yüzü güldü. Gelir kapıları kapanmamış oldu. Köylüler, çalışmalar durdurulunca beni arayarak teşekkürlerini ilettiler. Ben de köy muhtarı ile görüştüm. Şu an herkes sonuçtan memnun. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Melike Basmacı olarak bundan sonra da nerede bir haksızlık, nerede bir mağduriyet varsa ben hep orada olacağım. Doğanköy halkına büyük geçmiş olsun diyorum. Yazın fırsat bulduğumda köylülerle birlikte erkenci üzümden yemek için yanlarına ziyarete gideceğim" dedi.

        (EV-

        07.02.2016 14:44:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler