Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİKLERE VAKIF ELİ DEĞDİ

        ALİ OSMAN ÇATANA

        DÜZCE (İHA) - Düzce Sosyal Yardımlaşma Vakfı, yardıma ihtiyacı olan çocukları unutmadı. İhtiyacı olan Düzcelilere yaptığı yardımlarla hayatlarını yaşanabilir yapan Düzce Sosyal Yardımlaşma Vakfı, soğuk kış günlerinde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerini de unutmadı.

        Düzce'de yaptığı yakacak yardımlarından sağlık yardımlarına kadar birçok alanda yardıma ihtiyacı olan Düzcelilere yardım eden Düzce Sosyal Yardımlaşma Vakfı, soğuk geçen hava sıcaklıklarının sıfırın altına düştüğü, her yerin karla kaplandığı kış günlerinde anasınıfı ve ilkokula giden ihtiyacı olan çocukları da unutmadı. Anasınıfına ve ilkokula giden 3 bin çocuğa mont ve bot yardımı yapan Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı yaptığı yardımla miniklerin daha sıcak bir kış geçirmesini sağladı.

        Yetkililerin yaptığı açıklamada miniklere yönelik yardımların yapılacağı öğrenilirken, ilerleyen zamanlarda özellikle giyecek yardımlarına önem verileceği de ifade edildi.

        (AOÇ-AY)

        08.02.2016 00:30:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler