Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        96 YAŞINDA AMELİYAT OLDU

        - 96 YAŞINDAKİ KADIN YÜCELEN HASTANESİ'DE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

        -(ABONE)

        VURAL EFECİK

        MUĞLA (İHA) - Marmaris'te düşme sonucu sol kalça kemiği kırılan 96 yaşındaki Remziye Özyalçın, UşakMarmaris Yücelen Hastanesin'de geçirdiği başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuşarak hastaneden yürüyerek çıktı.

        Armutalan Mahallesi'ndeki evinde merdivenden düşen yaşlı kadın ,kızı tarafından Özel Marmaris Yücelen Hastanesi'ne getirildi.Ortopedi servisine yatırılan Özyalçın'ın yapılan muayene sonucu sol kalça kemiğinde kırık tespit edilip ameliyat kararı alındı.

        Ortopedi Uzmanı Dr. Süleyman Hatay ve Anestezi Uzmanı Dr. İsa Bayram'ın değerlendirmeleri sonucu Özyalçın , spinal anestezi (belden uyuşturma) ile ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren başarılı bir operasyondan sonra Remziye Özyalçın ertesi gün yürüme egzersizlerine başladı. Hasta yatağında doktoru ile anı fotoğrafı çektiren Özyalçın; "Yürürken düştüm ve sol kalça kemiğimi kırdım. Kızım hemen hastaneye getirdi. Doktorlarım ameliyat kararı aldı. Çok başarılı bir ameliyat geçti ve sağlığıma kavuştum. Tüm doktorlarıma ve hastane ekibine teşekkür ederim" dedi.

        (VE-MB-İK-Y)

        12.02.2016 23:01:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler