Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD, 11 İLÇEDE 75 BİN ÖĞRENCİYE AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ VERMEYİ HEDEFLİYOR

        BİLAL BİLİR

        SAKARYA (İHA) - Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, mayıs ayına kadar 11 ilçede 75 bin öğrenciye afet bilinci eğitimi vermeyi hedefliyor.

        Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı'nın ''Afet Hazır Türkiye" Projesi kapsamında okullarda güvenli eğitim ortamının sağlanması amacıyla, Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik afet bilinci eğitimlerine başlandı. 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek eğitimlerde, Adapazarı, Erenler, Serdivan, Arifiye, Sapanca, Akyazı, Hendek, Karapürçek, Pamukova, Geyve ve Taraklı olmak üzere 11 ilçede 75 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

        Eğitimlere Adapazarı ilçesinde başlayan eğitmenler, Osmanbey Ortaokulu, Yenikent İmam Hatip Ortaokulu ve Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda öğrencilere afet bilinci eğitimi verdi.

        (BB)

        16.02.2016 15:04:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler