Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURHAL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN AİLE OKULU PROJESİ

        ÖZKAN ARAZ

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal İlçe Müftülüğü tarafından Aile Okulu projesi hayata geçirildi.

        İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Aile Okulu programına katılan Kaymakam Bünyamin Yıldız, İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bayanlara yönelik düzenlenen Aile Okulu'nun ilk dersine katıldı.

        İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar'ın da hazır bulunduğu ilk derste Kaymakam Bünyamin Yıldız katılımcılara yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bizim hem örf, adet ve ananemizde hem de İslam kültüründe bayanların önemi çok büyüktür. Toplumları yönlendiren, yenileyen ve değiştiren hep kadınlar olmuştur. Bu dünyanın hiçbir yerinde değişmez. Toplumu biz sizin üzerinizden bina ediyoruz. Eğer güzel bir toplum, güzel bir gelecek istiyorsak mutlaka sizlere belli eğitimlerin verilmesi gerekiyor. Bu tür eğitimler okul çağındaki eğitimlerin dışında çok daha önemli eğitimlerdir. En önemli eğitim toplumun temelinde olan yani ailede olan eğitimdir. Siz bayanların omuzlarında çok ciddi ve önemli bir vazife var. Bizim için en önemli husus ailelerimize verilecek iyi eğitimlerdir" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        17.02.2016 10:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler