Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'DEKİ MARDİNLİLERDEN ÇOCUKLARA KIYAFET YARDIMI

        İZMİR (İHA) - Mardin Midyatlılar Derneği İzmir Şubesi, yardıma muhtaç çocuklara Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'un da katkısıyla kıyafet yardımında bulundu.

        Mardin Midyatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akyol, çocuklara gösterilen ilginin ülke geleceğine gösterilmiş olacağını belirtti. Dernek olarak yardımlara devam edeceklerinin bilgisini veren Akyol, "Mardin'den gelmiş olabiliriz, ancak biz artık İzmirliyiz. Yardımlarımız sadece Mardinli çocuklara değil, İzmir'deki tüm ihtiyaç sahibi çocuklara yapılmaktadır" dedi. Desteklerinden dolayı Karabağlar Kaymakamı ve eşine teşekkür eden Akyol, İzmir ve İzmirliler için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

        Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'un eşi Mukaddes Tunç da vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek tek tek not aldı. Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ise Mardinlilerin içinde kendini evindeymiş gibi hissettiğini belirtti. Kaymakamlık olarak çocuklar söz konusu olunca tüm imkanları seferber ettiklerini aktaran Tunç, Mardinliler Derneği'ne de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

        17.02.2016 13:50:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler