Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKYAZI DEVLET HASTANESİNE PANAROMİK RÖNTGEN CİHAZI HEDİYE EDİLDİ

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Devlet Hastanesi Diş Polikliniği'ne hayırsever işadamı Halil İbrahim Bildirici tarafından, Panoramik Diş Röntgen cihazı hediye edildi. Yeni cihaz sayesinde ağız ve diş sağlığı hastalıklarında tanı ve tedavi işlemleri daha rahat yapılacak.

        Akyazı Devlet Hastanesi Diş Polikliniğini güçlendirdi. İlçenin Kuzuluk Mahallesi'nde faaliyet gösteren İŞMONT Fabrikası'nın sahibi hayırsever iş adamı Halil İbrahim Bildirici ile oğlu Mehmet Bildirici, Diş Polikliniğinin ihtiyacı olan 60 bin lira değerindeki Panoramik Diş Röntgen Cihazı'nı alarak hastaneye bağışta bulundu. Daha önce ilçedeki eğitim faaliyetlerine de destekte bulunan Bildirici Ailesi'nin bağışı dolayısıyla hastanede mini bir tören düzenlenirken, törene Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, hastane yöneticileri ile hayırsever işadamı Halil İbrahim Bildirici ve işadamı Mehmet Bildirici katıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Sağlam, hastaneye verdiği destek ve katkılarından dolayı Halil İbrahim Bildirici ve oğlu Mehmet Bildirici'ye şükran plaketi verdi.

        HAYIRSEVER DESTEĞİ

        Sağlam, kamu hastanelerine bağışta bulunarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin vatandaşa sağlanmasında ilimizdeki hayırseverlerin önemli katkıları olduğuna dikkat çekerek "Sağlık alanındaki hizmetlerin daha kaliteli hali gelmesinde hayırseverlerimizin sağladığı desteğe teşekkür ediyoruz. En güzel hayırlardan biri de derdine derman arayan hastalarımıza hizmet sunacak cihazların hastanelerimize kazandırılmasına katkı sağlamak. Halil İbrahim Bildirici ve Mehmet Bildirici'ye teşekkür ediyoruz. Akyazı'daki diş polikliniğimizdeki panoramik röntgen cihazımız bölgedeki tüm vatandaşlarıma hizmet verecek. Emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

        BÖLGEYE HİZMET VERECEK

        Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, 5 poliklinikte diş hizmeti verdiklerini dile getirerek "Bildirici Ailesi'nin bağışı ile hastanemize kazandırılan panoramik röntgen cihazımız Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi haricinde ilimizdeki diğer hastanelerimizde bulunmuyor. Bu açıdan sadece Akyazı değil, Hendek ve Karapürçek'teki hastalarımız da hastanemizden bu hizmeti rahatlıkla alabilecek." dedi. Plaket törenin ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam diş polikliniklerini inceleyerek yeni cihazla ilgili bilgi aldı.

        (BB-

        19.02.2016 16:06:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler