Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYRAMPAŞA'DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ'NE YARDIM ELİ

        - BAŞKAN AYDINER, YARDIM TIR'ININ DİREKSİYONUNA GEÇTİ

        - BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ VE BAYRAMPAŞA MEGA CENTER'DAKİ ESNAFLARIN İŞBİRLİĞİ İLE TOPLANAN 3 TIR YARDIM YOLA ÇIKTI

        ADNAN SULAR

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Mega Center'daki esnafların işbirliği ile toplanan 3 TIR yardım Suriye'deki iç savaştan etkilenen Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere düzenlenen törenle yola çıktı. Yardım TIR'ının direksiyonuna geçen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, bir süre aracı kullandıktan sonra aracı şoförüne teslim ederek hayırlı yolculuklar diledi.

        Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center işbirliğiyle Bayırbucak Türkmenlerine 3 TIR insani yardım malzemeleri gönderildi. Mega Center Kuru Gıda Hal'inde düzenlenen törenin ardından yola çıkan TIR'larda başta gıda olmak üzere diğer ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.  Bayrampaşa Mega Center'da düzenlenen törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile iş merkezindeki işadamları ve esnaf katıldı.

        "BİZLERİ BİZ YAPAN YAPACAĞIMIZ YARDIMLARDIR"

        Burada düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Aydıner, "Biz belediye, Mega Center olarak onların imdadına hep koşuyoruz ve bundan sonra da konuşmaya devam edeceğiz. Oradaki mazlumun yanında bizim olma zaruretimiz var. Onların duasını almak mecburiyetindeyiz. Bizleri biz yapan, bu değerleri ayakta tutan onlara yapacağımız yardımlardır. Ben biliyorum ki gönderdiğimiz bütün yardımlar yerine ulaşmıştır. Bu nedenle yardımda bulunan benim esnaf kardeşlerime buradan huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak Mega Center gibi Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezinin kuru gıda, bakliyat, içerisinde ne arasanız bulunan türde bir yardım ettiği ve bütün kardeşlerimin burada bulunduğu böyle bir yerin Belediye Başkanı olmakta benim için büyük bir şereftir" diye konuştu.

        "ONLARIN DUALARINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

        Başkan Aydıner, "TIR'ların içerisinde bulunan yüzlerce çeşidi de il teşkilatımıza göndereceğiz ve orayla olan bağlantılarıyla beraber bu malları orada bizzat kendileri dağıtacaklar. Burada bulunan 3 tane TIR'ımızın içerisinde 200 koli giyim eşyası var. 25 koli ısıtıcı var. 15 koli ayakkabı ve çeşitli giyim eşyaları var. Hepinizi Allah'a emanet ediyor, kazasız belasız gitmenizi ve inşallah Bayırbucak Türkmenlerine bu yardımları ulaştırırız ve onlarda bize dua ederler. Onların dualarına çok ama çok ihtiyacımız var" dedi.

        Başkan Aydıner burada yaptığı konuşmanın ardından TIR'lardaki yardım malzemelerini basın mensuplarına göstererek yardımların devam edeceğini ifade etti. Aydıner daha sonra yola çıkacak olan TIR'ın direksiyonuna geçerek aracı Mega Center çıkışına kadar kullandı. Aydıner daha sonra direksiyonu araç sürücüsüne devrederek hayırlı yolculuklar diledi.

        (AS-HÇ-Y)

        19.02.2016 17:14:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler