Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURHANİYE'DE MAHALLE LİGİNDE NADİR TOLUN BAŞARISI

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve gençleri spora teşvik amaçlı düzenlenen mahalle ligi futbol turnuvası eleme maçları devam ediyor. Yıldızlar kategorisinde, bu güne kadar hap rakiplerini yenen Nadir Tolun Ortaokulu ekibide takdir topladı

        Burhaniye Halı Sahada, Nadir Tolun Ortaokulu ve Bigadiç Atatürk Ortaokulu arasında yapılan maçta. Nadir Tolun Ortaokulu 5-1'lik skorla Bigadiç'i mağlup etti. Geçtiğimiz Çarşamba günü Susurluk'ta, Susurluk takımı ile oynanan maçta 4-2'lik skor elde eden Nadir Tolun Ortaokulu, kendi evinde, Bigadiç'i de 4-2 yenerek yoluna devam ediyor. Maçın rövanşı ise Çarşamba günü Bigadiç'te oynanacak. "İmkân Bizden Oynamak Sizden" mahalle ligi futbol turnuvasında, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, maç sonunda, konuk ekip Bigadiç takımı oyuncuları ve hocalarına Burhaniye Belediyesi adına hediyeler verdi.

        (FT-EME)

        21.02.2016 12:46:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler