Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRAFİK KAZASINDA ÖLEN ESNAF SANATKÂRLAR ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞÜKRÜ ŞENOL TOPRAĞA VERİLDİ

        EMRE YILMAZ

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Hanönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetimi Kurulu üyesi Şükrü Şenol (69) Küreçayı köyünde toprağa verildi.

        Hanönü Merkez Halime Hatun Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Küreçayı köyüne götürülen Şükrü Şenol'un cenazesi köydeki 700 yıllık tarihi camide öğle namazına müteakip kılınan ikinci bir cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı'na getirilerek oldukça kalabalık bir katılımla toprağa verildi.

        Cenazeye Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, İstanbul'dan gelen Hanönü ve Çevre Köyleri Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (EY-OA-Y)

        21.02.2016 14:37:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler