Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'Lİ ASLAN, KAYAK YAPTI

        TOKAT (İHA) - AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Samandağı Kayak Tesisi'nde incelemelerde bulunduktan sonra kayak yaptı.

        AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ve İl Genel Meclisi Üyeleri Başçiftlik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tokat İl Genel Meclisi kararı ile Tokat İl Özel İdaresi tarafından yapılan Samandağı Kayak Tesisi'nde incelemede bulunan Aslan, tesisinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başçiftlik ilçemizin ve Tokat'ımızın tanıtımına katkı sağlayacak olan tesisimiz ilimiz ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

        Kayak kıyafeti ve takımlarını giyen Aslan, Samandağı eteklerinde kayak yaptı. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel'in de katıldığı programda Aslan, kayak tesisinin turizme katkı sağlayacağını kaydetti.

        (Nİ-SLH-Y)

        22.02.2016 16:55:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler