Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNYÜZÜLÜLER DERNEĞİ'NDEN ARABAŞI BULUŞMASI'NA DAVET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar, 5 Mart Cumartesi günü yapacakları geleneksel Arabaşı Buluşmaları'na hemşehrilerini davet etti.

        Günyüzülüler Derneği'ni oluşturan kurul üyeleri, bir araya gelerek gerçekleştirilecek olan arabaşı gecesi hakkında bilgilendirmede bulundu. Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar, her yıl olduğunu gibi bu yılda geleneksel olarak Arabaşı Buluşmaları'nı gerçekleştireceklerini belirterek, "Anadolu kültüründe ve Günyüzü ilçemizde Arabaşı Buluşmaları, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde hemşehrilerimizin kalpleri arasındaki rabıtanın güçlü olmasında büyük etkendir. Arabaşı birlikteliği ile hemşehrilerimiz paylaşma ve manevi duygular etrafında kenetlenme duygusunu pekiştirdikleri, ülkemizin çok ihtiyacı olduğu bu dönemde bu birlikteliği gösterme adına, Günyüzülüler Derneği arabaşı etkinliğimizi 5 Mart 2016 Cumartesi akşamı Sarar İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirme kararı aldık. Tüm hemşehrilerimizi, Günyüzülüler Derneği Geleneksel Arabaşı Buluşması'na davet ediyoruz" dedi.

        (AS-KÇ)

        23.02.2016 14:19:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler