Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "İZ BIRAKACAK VE DUA ALACAK İŞLER YAPACAĞIZ"

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle görüştü. Ziyaretler sırasında yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Çelik, iz bırakacak ve dua alacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

        İnşaat Malzemecileri Esnafları, Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı Yönetimi, AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Burul ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Bilal Kuzu ziyarette Başkan Çelik'e teşekkür plaketi takdim etti.

        Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'nin cazibe merkezi hüviyetini devam ettirecek farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

        Yapacakları yatırımların yine Türkiye'ye örnek olacağını dile getiren Başkan Çelik, iz bırakacak ve dua alacak hizmet ve yatırımları Kayseri'de yaşayanların kullanımına sunacaklarını kaydetti.

        (AÖ-Y)

        24.02.2016 12:46:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler