Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NARLIDERE'DE YETENEKLER 'ENGEL' TANIMADI

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Narlıdere ilçesinde düzenlenen 'Engelleri Aşıyoruz Yetenekleri Alkışlıyoruz' adlı yarışma programı, birbirinden yetenekleri öğrencileri bir araya getirdi.

        Narlıdere Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen yarışma programı, 12 Eylül Ortaokulu, İnciraltı Engelli Merkezi öğrencilerininde katılımıyla gerçekleştirildi. 'Engelleri Aşıyoruz Yetenekleri Alkışlıyoruz' adı verilen programda, aralarında engellilerinde bulunduğu öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Resimler yapan, şarkılar söyleyen öğrenciler, yarışmada keyifli dakikalar geçirdi. Engelli öğrenciler ise bütün yarışmaları başarıyla tamamlayarak büyük alkış aldı. Program için birde jüri kuruldu. Başarılı öğrencilere program sonunda çeşitli ödüller verildi.

        Programla engelli öğrencilerinde bir şeyleri başarabildiğini göstermek istediklerini ifade eden Narlıdere Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Uğur Gülmez, "Anlamlı bir program oldu. Engelli öğrencilerimiz yarışmalarda gönüllerince eğlenerek birincilik ve ikincilik ödüllerini aldı. Bu etkinlik engellilerle ilgili farkındalık oluşturmak amaçlı bir etkinlik olarak okulumuzda yapıldı. Bu tür programların devamını getireceğiz" dedi.

        (AB-HG-Y)

        25.02.2016 09:18:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler