Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR'DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ SEMİNERİ

        IĞDIR (İHA) - Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve İş-Kur tarafından görevlendirilen tüm okul ve kurum personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Semineri' verildi.

        Kültür Sarayı'nda İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Sercan Ünal tarafından 800 İş-Kur çalışanına 'Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi. Konu hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Tüzen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm okul ve kurum personeline 'Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verilmeye geçtiğimiz ay içerinde başlandığını söyledi. Tüzen, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği 1 Aralık 2015 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bürosu kurulmuştur. Belirtilen tarihten itibaren kurulan İSG Büromuzda İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Sercan Ünal göreve başlamıştır. Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan personele yasa gereği zorunlu olan 12 saatlik 'Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'nin planlaması yapılarak, iş güvenliği uzmanı personelimiz tarafından veriliyor. Amaç çalışan personellerimizin iş hayatında karşılaşabileceği sorunlar ve çözüm yolları konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmektir. Olası is kazaları, iş güvenliği konusunda bilgilendirmektir" dedi.

        (MSA-Y)

        25.02.2016 10:30:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler