Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇAVDARHİSAR'DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

        MEHMET ALTINTAŞ

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan "27. Vergi Haftası" nedeniyle etkinlikler düzenlendi.

        Çavdarhisar Mal Müdürü Davut Fırıntepe ve Maliye Memuru Samet Yörük, 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan "27. Vergi Haftası" etkinlikleri çerçevesinde İlçe Kaymakamı Alper Taş'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Vergi Haftası konusunda bir konuşma yapan Çavdarhisar Kaymakamı Alper Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'de vergi bilincinin oluşturulması ülkemizin kalkınması açısından son derece önemlidir. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasında, hak ettiği yere gelmesinde bizim vergilerimizi zamanında düzenli ödememizin önemi büyüktür. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyor, bu bilinçle vergilerini veren vatandaşlarla birlikte kucaklaşarak ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

        Çavdarhisar Mal Müdürü Davut Fırıntepe, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki tüm ticari kuruluşlar ile esnafları ziyaret edip haftanın önemine ilişkin çalışmalar yapılacağını ifade etti.

        (MA-EFE)

        26.02.2016 15:35:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler