Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAVLU VE BORNOZ GÜNÜ İÇİN KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'de 6 Mart'ta düzenlenecek olan Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü için kortej yürüyüşü düzenlendi.

        Denizli'de önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü için kortej yürüyüşü Babadağ ilçesinde düzenlendi. Koordinatörlüğünü Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği'nin(DETGİS) üstlendiği yürüyüşe Babadağ Kaymakamı Nebi Çanka, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği(BASİAD) Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı İsa Dal havlu ve bornoz üreticileri katıldı.

        DETGİS Başkanı İsa Dal, ''Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü kutlamalarını 5 yıldır düzenliyoruz. Her geçen yıl daha da üstüne koyarak ilerliyoruz. Bu yıl da kutlamaların kapsamını da genişleterek hedefimize ulaşmak istiyoruz''dedi.. Konuşmaların ardından bornoz giyen protokol üyeleri ilçe boyunca yürüyerek kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi.

        (EV-Y)

        27.02.2016 17:09:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler