Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PALU'DA 'GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM' KAMPANYASI BAŞLADI

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Palu ilçesinde öğrencilere yönelik, "Geleceğim İçin Okuyorum" kampanyası başladı.

        Palu Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler arasında "Geleceğim İçin Okuyorum" kampanyası düzenlendi. Kampanyanın ilkokul 2. sınıf ile 12. sınıf düzeyine kadar bütün öğrencileri kapsayacağı ve ikinci dönem boyunca devam edeceği bildirildi. Kampanya hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş, "Eğitim öğretim işi fedakarlık isteyen bir iştir. Rutin faaliyetlerin yanında emek verilerek ciddi çalışmaların yapılmasıyla büyük başarıların elde edilebileceğini biliyoruz. Kampanya kapsamında okullarımızda özgün faaliyetler başlatıldı. Bütün öğrencilerimiz şuanda okullarda ve evlerinde kitap okuyor" dedi.

        Palu'da göreve başladığı günden itibaren her okul ziyaretinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinin destekçisi olacağını belirttiği ifade eden İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk ise, "İlçemizde eğitimin kalitesi adına yapılacak bütün projelere maddi ve manevi anlamda destek çıkacağız. 2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. döneminde öğrencilere kaynak kitaplar, okuma kitapları, destekleme ve yetiştirme materyalleri aldık. 2.dönemde ise kitap okuma kampanyası başlattık. Amacımız kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra öğrencilerin sadece okulda değil evlerinde anne babaları ve kardeşleriyle kitap okuma kültürü kazanmalarını sağlamak" diye konuştu.

        Kampanya sonrasında her sınıftan en çok kitap okuyan 3'er öğrenci olmak üzere toplam 33 öğrencinin Çanakkale Gezisine götürüleceği de belirtildi.

        (ŞA-HİV-MP-Y)

        01.03.2016 15:36:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler