Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS VALİSİ BARUT KONGRE MÜZESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) - Sivas Valisi Alim Barut, restorasyonunda sona yaklaşılan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nde incelemelerde bulundu.

        Yüzde 95'i tamamlanan restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Alim Barut'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        İncelemenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Alim Barut, "Restorasyonun ardından, teşhir tanzim ve çevre düzenlemesi yapılacak. Teşhir tanzime ilişkin tüm hazırlıklarımız tamam. Bilindiği üzere ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Titizlikle süreci takip ederek ve bazı prosedürleri tamamlayarak 4 Eylül'e kadar teşhir tanzimi bitireceğimizi düşünüyoruz. İkinci aşamada da çevre düzenlemesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Saraylar'dan onay geldiğinde çevre düzenlemesinin de ihale sürecini başlatacağız. Sivas'ımıza ve milletimize hayırlı olsun." diye konuştu.

        İncelemelerde Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olçaş, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat da yer aldı.

        (UY-SK)

        04.03.2016 08:25:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler