Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİHALIÇÇIK'TA MUHTARLARA KARA AVCILIĞI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

        MUSTAFA KAPLAN

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Milli Parklar Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Jandarma Çevre Koruma Timi'nin de katılımıyla, Mihalıççık'ta bulunan mahalle muhtarlarına Kara Avcılığı bilgilendirme semineri düzenlendi.

        Mihalıççık Kaymakamı Yavuz Aslan'ın da katılım gösterdiği bilgilendirme seminerinde, Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü Orman Mühendisi Özge Yaman, İlçe Jandarma Çevre Koruma Timi Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cumali Arduç ve Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Rıdvan Batır ilçe muhtarlarına, kara avcılığı kurallarından bahsetti. Av dönemi ve sonra kaçak avcılığın önüne geçmek adına kontrollerin yapılmasına da değinilen seminerde, av hayvanları için kullanılacak malzemeler muhtara aktarıldı.

        Kara Avcılığı konusunda yapılan bilgilendirme seminerine ayrıca, Yunus Emre, Tepebaşı ve Mihalıççık Avcılar Kulüp üyeleri de katılım gösterdi.

        (MK-MET-Y)

        04.03.2016 14:56:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler