Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALYA'DA BAŞKAN KILIÇ PAZARCILARI ZİYARET ETTİ

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorunların çözümü için dur durak bilmeden koşuşturan Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçe pazarındaki esnafları ziyaret etti. Pazarcılarla sohbet eden Başkan Kılıç, herkesin derdine ortak olmaya çalıştıklarını söyledi.

        Balya'da, göreve başladıktan bu yana, makamda oturmayan Başkan Osman Kılıç, ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Kırsal mahallelerde, zaman zaman işçilerle birlikte taş döşeyen Başkan Kılıç, her hafta olduğu gibi Pazarı ziyaret etti. Pazarcılarla sohbet eden Başkan Kılıç, vatandaşların ve esnafın dertlerini, görüşlerini dinledi. Sorunlara ortak olmak istediklerini anlatan Başkan Kılıç, vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için canla başla çalıştıklarını söyledi.

        (FT-EME)

        04.03.2016 16:59:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler