Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESENYURT'TA OBEZİTEYE KARŞI SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ

        - ESENYURT'TA HAREKETLİ YAŞAMA DESTEK, OBEZİTEYE KARŞI SAVAŞ

        AHMET FARUK SARIKOÇ

        İSTANBUL (İHA) - Son yıllarda hızla yaygınlaşan obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla, Sağlık Bakanlığı ve Esenyurt Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

        Sağlık Bakanlığı, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi obeziteye karşı sağlıklı yaşam için Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Beylikdüzü, Silivri, Avcılar, Büyükçekmece, Çatalca, Başakşehir, Arnavutköy ilçelerinden ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ile Esenyurt'ta eğitim gören öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, "Obeziteye karşı on bin adım, sağlıklı yaşam için yürüyelim, hareketli yaşama destek obeziteye karşı savaş" sloganları atarak yürüyüşlerini gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılanlar öncelikle spor eğitmenleri eşliğinde ısınma hareketleri yaptı. Ardından parkın etrafında yavaş ve hızlı tempoda yürüdü. Son zamanlarda sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşamla birlikte yaygınlaşan obeziteye dikkat çekmek için yürüyüşün sonunda, vatandaşlara yeşil elma ikram edildi.

        (AFS-HK-Y)

        05.03.2016 13:23:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler