Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADINLAR, ŞEHİTLER İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Yeniköylü kadınlar taziye çadırında bir araya gelerek, şehit güvenlik güçleri için 40 Yasin-i Şerif okudu.

        Karakoçan'ın Yeniköy köyünde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursa katılan köylü kadınlar, yurt genelinde terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ile terörle mücadele eden asker ve polise manevi destek için 40 Yasin-i Şerif okudu. Yeniköy taziye evinde gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programı düzenleyen Yeniköy muhtarı ve kadınlarına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Cemil Sarıoğlu, "Bizim bugün burada, bu topraklarda özgür ve huzurlu bir şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimize şükran borcumuz var. Bizler bu şükran borcunu birliğimizi, beraberliğimizi ve metanetimizi koruyarak ve inşallah bu terörün üstesinden gelerek ödeyeceğiz. Huzurumuzu bozmak, aramızda kin ve nefreti yaymak isteyenler geçmişte olduğu gibi, gelecekte de olacaktır. Bizim yapmamız gereken, birlik ve beraberlik içerisinde, art niyetli insanlara inat, kardeşçe yaşamımızı sürdürmektir. Böyle olunca aramıza nifak tohumu ekmek isteyenler bu güne kadar başarılı olamadıkları gibi bundan sonra da bu hain emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

        Terörle mücadele eden asker ve polislere manevi destek olmak istediklerini belirten kadınlar ise, vatanı için can vermiş olan tüm şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okuyarak onları andıklarını söyledi.

        (HİV-MP-Y)

        05.03.2016 14:23:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler