Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA ERZURUM VALİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

        DOĞA ALCA

        ERZURUM (İHA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valiliğini ziyaret etti.

        İçişleri Bakanı Efkan Ala, Olur ve Oltu ilçelerindeki ziyaretleri sonrasında Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı Valilik makamında ziyaret etti. Burada konuşan İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Erzurum'da daha önce dile getirdiğimiz konuların takipçisi olacağız. Hep birlikte Erzurum'a layık olan hizmetin çabasını göstereceğiz. Bu gayretle çalıştığımız sürece Erzurumlu hemşehrilerimin beklediği sonuçları elde edeceğiz. Zaman zaman buradaki görevli arkadaşlarımızla bir araya gelerek milletimize verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Türkiye'nin hedefleri ile Erzurum'un hedeflerini birleştirme noktasında kararlı çalışmalarımız devam edecek. Şimdiye kadar yaptıklarımız milletimizin güvenini kazanmıştır. Bir araya geldikçe Erzurum'un daha fazla kalkınması ve gelişmesi anlamında istişarelerimiz sürüyor" dedi.

        Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ziyaretleri için kendisine teşekkür etti.

        İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Erzurum Valiliği ziyaretine Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt eşlik etti.

        (DA-AA-Y)

        05.03.2016 17:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler