Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEFERİHİSAR'DA KADINLAR SAHNEDE

        İZMİR (İHA) - Sadece amatör kadın oyuncular tarafından oluşturulan Seferihisar Belediyesi Ürkmez Kadın Tiyatrosu, emekçi kadınlar için sahneye çıkıyor.

        Seferihisar Ürkmez Mahallesinde yaşayan genç ve yetişkin kadınların oluşturduğu ekip, kadının isterse sanatın her dalında başarıyla sahne alabileceğini gözler önüne seriyor. Kadının toplumda uğradığı baskıları zorluklara dikkat çekmek isteyen ekip, Yönetmen Vedat Murat Güzel'in eğitim ve yönetiminde çalışmalar gerçekleştirip oyunlar sergiliyor. Kadınlar, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Vah Kadınlar" adlı oyununu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 9 Mart Çarşamba akşamı Ürkmez'de saat 20.00'da sahneleyecek. Ücretsiz oyun, 30 Mart'ta da Narlıdere Tiyatro Festivali kapsamında Narlıdere AKM'de tekrar izleyici ile buluşacak.

        (CA)

        06.03.2016 11:21:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler