Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYDAĞ'DA KÜSMEZ'İN YERİNE SARIDOĞAN ATANDI

        - BÖLGENİN İLK KADIN KAYMAKAMI HİLAL KÜSMEZ ÜÇ AYLIK GÖREV SÜRECİNİN ARDINDAN KURS ÇALIŞMALARI İÇİN İLÇEDEN AYRILDI. KÜSMEZ'İN YERİNE BAYBURT KAYMAKAM ADAYI MUAMMER SARIDOĞAN ATANDI

        ONUR ŞAHAN

        İZMİR (İHA) - Küçük Menderes Havzası'nın ilk kadın kaymakamı olarak Beydağ'da görev yapan Hilal Küsmez kurs çalışmaları için ilçedeki görevinden ayrılmasının ardından Beydağ Kaymakamlığı'na Bayburt Kaymakam Adayı Muammer Sarıdoğan atandı. İlçeden ayrılan Küsmez, veda mesajı yayınlayarak Beydağ'ın havası güzel, suyu güzel ve insanı güzel bir ilçe olduğunu söyledi.

        3 aydan bu yana Beydağ Kaymakamlığı görevinde bulunan Hilal Küsmez, yabancı dil kursu için cuma günü ilçeden ayrılırken yerine atanan Bayburt Kaymakam Adayı Muammer Sarıdoğan'ın bugün göreve başlayacağı belirtildi.

        Beydağ'da üç aylık görev dönemini değerlendiren Hilal Küsmez şunları söyledi: "Beydağ'ı tek kelime ile özetlemek gerekirse "özgün" bir yer. İzmir'in bir parçası ama bir o kadar da İzmir'den farklı. Geldiğim ilk günden beri söylerim; havası güzel suyu güzel diye. Buna bir de şunu eklemek gerekir insanı güzel. Mahallelere çıktıkça insanlarının güzelliği katlanır, konuşmalar daha da tatlı bir hal alır... Bazen kullanılan kelimeleri anlamazsınız sorunca da gözlerinin içi gülen insanlar size yavaş yavaş açıklarlar. Hayatım boyunca unutamayacağım bir üç aydı ve meslek hayatımın başında burada çalıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum. Çok güldük bazen de ufak tefek kızgınlıklarımız oldu ama şu an bakınca sadece güzel zamanları hatırlıyorum. Güzel hatıralar edindim, güzel insanlarla tanıştım, güzel bir yerde kısa da olsa çalışma fırsatı buldum. Herkese her gün gülümseyecek bir şeyler bulduğu bir çalışma hayatı dilerim."

        (OŞ-MD-Y)

        07.03.2016 12:52:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler