Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORMAN HAFTASI DOLAYISIYLA BİLGİ YARIŞMASINDA TER DÖKTÜLER

        SELİM GÜREL

        ORDU (İHA) - Giresun Bölge Orman İşletme Müdürlüğü Ormancılık Haftası nedeniyle, Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

        Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesinde düzenlenen bilgi yarışmasına, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Fahri Atalay, Ünye Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Mutlu, Hakkı Düzgün, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Ordu'da ikincisi düzenlenen yarışma Altınordu, Ünye, Akkuş, Gölköy ve Aybastı olmak üzere 5 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bilgi yarışmasının Ünye ayağına beşi Çaybaşı ve beşi İkizce olmak üzere toplam 18 ortaokul katıldı. üç Türkçe, üç Sosyal Bilgiler, üç Matematik ve bir Genel Kültür olmak üzere toplam on sorunun sorulduğu yarışmada, grup birincisi olan beş ortaokul 31 Mart tarihinde Altınordu Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

        Yarışma hakkında bilgi veren Orman İşletme Müdür Vekili Fahri Atalay, "21 Mart Dünya Ormancılık Haftasında geleneksel hale gelen ortaokullar arası bilgi yarışması düzenledik. Amacımız, orman ve köylerimizi halkla barıştırmak, çocuklarımızla kaynaştırmak. Onlara bir nebze olsun neşe katabilirsek ne mutlu bize. Bütün okullara başarılar diliyoruz" dedi.

        (SG-MAY)

        10.03.2016 11:38:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler