Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR'DA FOLKLOR MÜSABAKALARI SONA ERDİ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da iç kategoride yapılan Okullararası Halk Oyunları müsabakaları tamamlandı.

        Seyrantepe Spor Salonu'nda dün başlayan ve sona eren müsabakalar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerine göre yapıldı. Gençler müsabakalarında Fatih İmam Hatip Lisesi birinci, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ikinci ve Koşuyolu Mesleki ve Teknik Lisesi üçüncü oldu.

        Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Naif Keleş, Çüngüş Milli Eğitim Müdürü Aydın Güzel, Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Umut Özekinci ve Yenişehir Halk Müdürü Mehmet Nur Öncü'nün de katıldığı müsabakalar için ödül töreni düzenlendi.

        Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, çok önemli ve çekişmeli bir halk oyunları müsabakaları izlediklerini söyledi. Demir, "Halk oyunları müsabakaları her zaman çekişmeli geçmiştir. Çünkü okullarımız bu müsabakalara çok ciddi ve sıkı hazırlanıyorlar. Bugün de öyle oldu. Gerçekten kıran kırana müsabakalar izledik. Burada dereceye giren tüm ekiplerimizi kutuluyorum" dedi.

        Dün yapılan müsabakalarda, Bağlar Halk Eğitim Merkezi yıldızlar kategorisinde birinci, İnönü Orta Okulu ikinci, Gazi Orta Okulu da üçüncü olmuştu. Konuşmaların ardında gençler kategorisinde dereceye giren ekiplere kupaları verildi.

        (İHA-MP-Y)

        10.03.2016 17:41:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler