Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ ESKİ MİLLETVEKİLİ COŞKUN, BAKAN YARDIMCISI BOYNUKALIN'I ZİYARET ETTİ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) – Eski AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinden ötürü tebrik etti.

        Yozgat'ta sporun ve sporcunun desteklenmesi adına bu güne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan AK Parti Eski Yozgat Milletvekili ve Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ile bir süre sohbet eden Coşkun, Boynukalın'a Aydıncık yöresinde çıkartılarak, işlenen yarı değerli ametist taşından yapılma tespih hediye etti. Coşkun, ziyaret sırasında Yozgat'ta mücadele eden amatör takımlar için destek talebinde bulunurken, daha önce kendisine ulaştırılan çim sahayla ilgili de beklentileri dile getirdi. Çim saha konusunda çalışmaları başlatacağının müjdesini veren Boynukalın, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu için Spor Toto'dan 45 bin liralık destek sağlanacağını söyledi. Coşkun, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Coşkun, "Sayın Spor Bakan Yardımcımız Abdurrahim Boynukalın Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Kendilerinden amatör takımlarımız için destek ve bir sentetik çim saha ricasında bulunduk. Bizi son derece samimi bir şekilde karşılayan bakanımız gençliğin genç bakanı olgunluğunda gereken desteği vereceğini söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

        (ÖE-ÖZ-Y)

        11.03.2016 18:49:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler