Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SURİYELİLERİN FİNAL MAÇI ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

        İSMET BİÇEN

        HATAY (İHA) - Kırıkhan Belediyesi ile Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Kırıkhan ilçesinde düzenlenen Suriyeliler arası futbol turnuvasının finali şölene dönüştü.

        Kırıkhan Şehir Stadı'nda final maçı öncesi müzik şöleni, mehter takımı gösterisi ve konuşmalar ile başlayan etkinlik, Fatih Hilfaye ve Himmetspor arasındaki final müsabakası, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen'in başlama vuruşu ile start aldı.

        Çok sayıda Suriyeli ve Türk seyircilerin izlediği maçta, rakibini 2-1 yenen Himmetspor şampiyonluk kupasını aldı.

        Etkinliklere Hatay vali yardımcıları Orhan Mardinli ile Mahmut Hersanoğlu, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim Cesur ve çok sayıda davetli katıldı.

        HAYAD Başkanı Rahmi Vardı, futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkür edip, plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

        (İBÇ-Y)

        13.03.2016 17:51:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler