Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'LİLER ÇİFTELER İLÇESİNDEKİ MEVLİD-İ ŞERİFTE BULUŞTU

        ESKİŞEHİR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, bir grup parti yöneticisi ile birlikte Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel'in düzenlediği Mevlid-i Şerife katıldılar.

        Başkan Sever'e, Odunpazarı MHP İlçe Başkanı Serdar Ulucan ile Emine Edizgil ve Ahmet Hızlan da eşlik etti. Sever, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çifteler MHP İlçe Başkanımız Oğuz Alp Döngel'in rahmetli babasının vefatının seneyi devriyesinde Çifteler ilçemizde okutulan Mevlid-i Şerife teşkilatlarımızla katılım gösterdik. Dualar ettik. Dualarımızı ruhlarına yad ettik. Rabbim mekânını cennet eylesin. Kabri nur olsun'' dedi.

        Çifteler MHP İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel de, ''Eskişehir MHP heyetinin Çifteler ilçesine gelerek Mevlid-i Şerife katılmasından memnunluk duyduk. Allah razı olsun. Babam vefat edeli bir yıl oldu. Babamın ruhuna Mevlid-i Şerif okuttuk ve dualar ederek ruhuna yad ettik. Babamın yokluğuna alışamadım. Ama ne yapalım takdiri ilahi. Mekânın cennet, Peygamberler komşun olsun, inşallah canım babam'' dedi.

        (İHA-MET-Y)

        14.03.2016 12:18:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler