Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOVANCILAR'DA YANGIN TATBİKATI

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Hükümet Konağı'nda yangın ve tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.

        Kovancılar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Hükümet Konağı'nda görevli yangın söndürme ekipleri, olası bir yangında yapılması gerekenler ile kurtarma çalışmaları üzerine tatbikat gerçekleştirdi. Hükümet konağında gerçekleştirilen tatbikatta, itfaiye erleri yangına müdahale ederken, mahsur kalanları da pencerelerden kurtardı. Yaralılarda sedyelere bağlanarak binadan çıkartıldığı tatbikat başarılı bir şekilde sona erdi.

        Belirli aralıklarla yangın ve tahliye tatbikatı yaparak, yaşana bilecek olaylara müdahale konusunda beceri kazanıldığını belirten, Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Bundan sonrada benzer tatbikatlarımız koordineli bir şekilde devam edecek. Yangın gibi yaşanacak olayları en az kayıpla kapatmak için ekiplerimiz her zaman hazır bulunuyor" dedi.

        (ŞA-MP-Y)

        15.03.2016 10:19:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler