Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMNİYET MÜDÜRÜ KARABULAK'TAN 18 MART MESAJI

        AHMET GENÇ

        AĞRI (İHA) - Ağrı İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

        Ağrı İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, yayınladığı mesajında, "Çanakkale Zaferi, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz ve vatan topraklarımıza göz diken düşmanlarımızı 'Çanakkale geçilmez' diyerek bozguna uğratıp yazdığımız bir destandır. Çanakkale Zaferi, büyük bir kahramanlık destanının yanı sıra vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun milletimizin bulunamayacağı fedakârlık ve kazanamayacağı başarı olmayacağının da bir kanıtıdır. İşte bu yönüyle Çanakkale Zaferi, milletimize nesilden nesile ilham kaynağı olabilecek, yol gösterebilecek büyük bir öneme ve yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ezelden beri gelen bağımsızlık tutkusunun destansı sayfalarından birisi olan Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutlarken, bizlere bu gururu yaşatan kahramanlarımızı minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz" dedi.

        (AG-MSA-Y)

        18.03.2016 13:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler